ua en ru

У Мікронезії пасажирський літак здійснив посадку у море

У Мікронезії пасажирський літак здійснив посадку у море Фото: місце події (twitter.com/RAW_RESEARCH)

Пасажирів та екіпаж госпіталізували, ніхто з них не зазнав серйозних травм

У Мікронезії (регіон у Тихому океані) пасажирський літак Boeing 737-800 впав у море під час посадки. Про це повідомляє Pacific Daily News з посиланням на представників аеропорту.

Як зазначається, літак авіакомпанії Air Niugini, що летів з Японії в Папуа - Нову Гвінею з 36 пасажирами і 11 членами екіпажу на борту, викотився за межі злітно-посадочної смуги на острові Віно (штат Чуук, Мікронезія) й опинився в морі.

У Мікронезії пасажирський літак здійснив посадку у море

Фото: місце події (twitter.com/RAW_RESEARCH)

Разом з тим, телеканал TVNZ повідомляє, що рейс PX73 вилетів з Токіо і прямував в Порт-Морсбі в Папуа - Нову Гвінею через Віно.

За словами диспетчера аеропорту Джиммі Еміліо, пасажирів та екіпаж доставили у лікарню, ніхто з них не зазнав серйозних травм.

No serious injuries reported after plane goes into ocean near Micronesia

JUST IN: No serious injuries reported after an Air Niugini Boeing 737 with 47 people on board crashes off the coast of Chuuk in the Federated States of Micronesia. https://abcn.ws/2OjLnc1

Опубліковано ABC News Четвер, 27 вересня 2018 р.

Раніше РБК-Україна писало про двох загиблих в результаті аварії легкомоторного літака у федеральній землі Тюрінгія на сході Німеччини.

Також повідомлялося, що у Південному Судані пасажирський літак упав в озеро, в результаті чого загинули не менше 18 осіб. Повідомляється, що розбився комерційний літак Baby Air, що летів з Джуби в Йіроль. За даними місцевих чиновників, в катастрофі вижили три людини.