ua en ru

В МЗС запустили флешмоб для підтримки українців, які виїжджають у Європу без віз

В МЗС запустили флешмоб для підтримки українців, які виїжджають у Європу без віз Фото: безвізовий режим (president.gov.ua)

Всю інформацію про безвізовий режим МЗС тепер публікує з хештегом #КонсулПоруч

В Департаменті консульської служби МЗС України запустили флешмоб і публікують поради для українців, які подорожують до країн ЄС. Про це повідомляється на сторінці консульської служби Twitter.

Всю інформацію про безвізовий режим МЗС тепер публікує з хештегом #КонсулПоруч.

Також в Департаменті консульської служби МЗС нагадали, що на державному сайті знаходиться коротка інформація про кожну країну і правила перетину кордону.

Як повідомлялося раніше, Міністерство закордонних справ у рамках впровадження безвізового режиму України з Європейським союзом з 11 червня створило робочу групу для вирішення проблем з в'їздом до країн ЄС.

"Шановні співвітчизники! Інформуємо, що з метою оперативного реагування і створення сприятливих умов громадянам України для безвізового в'їзду в держави-члени ЄС МЗС створена робоча група, яка буде працювати цілодобово з 00 год.00 хв. 11 червня 2017 року до 00 год . 00 хв. 12 червня ц. р. (за київським часом) за телефонами: 044-238-16-37, 044-238-18-54 і 044-238-17-49", - наголошується в повідомленні.

Підкреслюється, що в разі виникнення проблемних ситуацій, пов'язаних з в'їздом до країн ЄС в безвізовому режимі, слід контактувати з робочою групою за вказаними телефонами.

Нагадаємо, МЗС радить враховувати різні часові пояси країн при поїздках.