ua en ru

МЗС України висловив протест у зв'язку з продовженням арешту Сущенко

МЗС України висловив протест у зв'язку з продовженням арешту Сущенко Фото: Роман Сущенко (youtube/FastViralShow screenshot)

Суд у Росії продовжив термін утримання Сущенко на 2 місяці

Міністерство закордонних справ України висловлює протест за безпідставне утримання під вартою українського журналіста Романа Сущенко. Про це повідомила прес-секретар відомства Мар'яна Беца у своєму Twitter.

"Безпідставне утримання журн Р. Сущенка під вартою в РФ за фіктивним звинуваченням. Висловлюємо протест. боремося далі", - написала вона.

Нагадаємо, сьогодні, 25 вересня, суд у Росії продовжив термін змісту Сущенко, обвинуваченого Російською Федерацією в шпигунстві, ще на 2 місяці.

"Роману Сущенко продовжено термін утримання під вартою на два місяці, до 30.11.2017 року. Захист оскаржуватиме рішення", - написав адвокат журналіста.

Раніше, наприкінці червня російський суд продовжив арешт Сущенко, обвинуваченого РФ в шпигунстві, ще на 3 місяці. При цьому в липні російський адвокат Марк Фейгін заявив, що засудженого в Росії українського журналіста Романа Сущенко можуть обміняти на полоненого російського військовослужбовця