ua en ru

МЗС повідомив про повернення виправданих в Анголі моряків до України

МЗС повідомив про повернення виправданих в Анголі моряків до України Фото: екіпаж Sutton Tide був заарештований в Анголі (Pixabey)

В Анголі звинувачували екіпаж Sutton Tide в неправомірних діях

В Україну повернулися троє моряків з екіпажу Sutton Tide, раніше виправданих в Анголі на суді, на якому їх звинувачували у неправомірних діях. Про це йдеться в повідомленні Департаменту консульської служби МЗС України у Facebook.

"Після майже трьох місяців перебування членів екіпажу судна Sutton Tide у м. Сойо (Ангола) у зв'язку з обвинуваченням у неправомірних діях, суд провінції Заіре рішенням від 14.06.2017 року виправдав моряків, в тому числі трьох громадян України. Посольство України в Анголі, яке протягом зазначеного періоду супроводжувало справу і надавало активне сприяння нашим співвітчизникам, вітає моряків з поверненням на Батьківщину, до своїх родин", - йдеться в повідомленні.

alt

Фото: в Анголі виправдали заарештованих українських моряків

Відповідь на запитання, яку допомогу від консула України може одержати громадянин України за кордоном. За результатами ...

Опубліковано Департамент консульської служби МЗС України 19 червня 2017 р.

Зазначимо, моряків Sutton Tide затримали в Анголі за підозрою в тому, що вони брали участь у розкраданні палива. Всього під підозрою опинилися моряки з України, Росії, Хорватії та Філіппін.

Нагадаємо, в березні в Україну повернулися 14 моряків, яких судновласник залишив у Венесуелі.