ua en ru

У МЗС РФ прокоментували отримання від України ноти про непродовження договору про дружбу

У МЗС РФ прокоментували отримання від України ноти про непродовження договору про дружбу Фото: МЗС Росії (Pixabey NikolayFrolochkin)

У РФ заявили, що такі дії України продовжують "процес "зачистки" договірно-правової бази"

У Міністерстві закордонних справ (МЗС) Російської Федерації прокоментували отримання від України ноти про непродовження договору про дружбу. Відповідний коментар розміщений на сайті російського зовнішньополітичного відомства.

Як повідомляється, МЗС РФ отримало від України ноту про непродовження договору про дружбу 24 вересня. У російському відомстві заявили, що такі дії України продовжують "процес "зачистки" договірно-правової бази".

"24 вересня у розвиток опублікованого раніше указу П.Порошенко в МЗС Росії була передана офіційна нота МЗС України про "бажання Києва припинити дію Договору про дружбу, співпрацю і партнерство між Російською Федерацією і Україною від 31 травня 1997 р.". Таким чином, даний імпульс продовженню процесу "зачистки" всієї договірно-правової бази України з Росією", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Російська Федерація (РФ) отримала ноту від України про непродовження договору про дружбу.

Додамо, в Міністерстві закордонних справ Російської Федерації (РФ) заявили про наслідки для України в разі, розірвання договору про співпрацю по Азовському морю.