ua en ru

МЗС рекомендує українцям утриматися від поїздок до Тунісу

МЗС рекомендує українцям утриматися від поїздок до Тунісу Фото: Міністерство закордонних справ України

В МЗС зазначають, що зростання терористичних загроз напередодні новорічних свят

Міністерство закордонних справ України (МЗС) рекомендує українцям утриматися від поїздок у Лівію і Бурунді у зв'язку з зростанням терористичних загроз. Про це повідомляє ппрес-служба відомства.

"У зв'язку із зростанням напередодні новорічних свят рівня терористичних загроз в Туніській Республіці, МЗС наполегливо рекомендує громадянам України, які перебувають на території цієї країни, проявляти підвищену пильність і обережність, утримуватися від відвідування місць масового скупчення людей, у тому числі великих торгово-розважальних комплексів, культових споруд, відомих історичних пам'яток тощо", - наголошується в повідомленні

Також українцям рекомендується мати при собі документи, які посвідчують особу та підтверджують законність перебування в Тунісі, а також неухильно виконувати вимоги і вказівки представників місцевих правоохоронних органів.

Нагадаємо, в середині грудня Міністерство закордонних справ (МЗС) рекомендувало українцям утриматися від поїздок у Лівію і Бурунді у зв'язку із загостренням ситуації безпеки.