ua en ru

МЗС рекомендує українцям реєструватися під час поїздок у Росію на Кубок конфедерацій

МЗС рекомендує українцям реєструватися під час поїздок у Росію на Кубок конфедерацій Фото: МЗС (РБК-Україна)

Росія ввела норму про обов'язкову реєстрацію іноземців, які прибули на Кубок конфедерацій

Російська Федерація ввела обов'язкову норму про обов'язкове взяття на облік іноземців, які прибувають на Кубок конфедерацій-2017 в період з 1 червня по 12 липня, у зв'язку з чим Міністерство закордонних справ України рекомендує українцям реєструватися у відповідних органах МВС Росії. Про це Facebook повідомляє прес-служба МЗС України.

"Російська Федерація ввела обов'язкову норму про взяття на облік іноземців, які прибувають на територію міст Казань, Москва, Санкт-Петербург, Сочі в період з 1 червня по 12 липня 2017 під час проведення Кубка конфедерацій-2017, протягом однієї доби з моменту їх прибуття", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що ця норма також буде діяти під час проведення в Росії Чемпіонату світу з футболу-2018. МЗС рекомендує українцям реєструватися у відповідних територіальних органах Міністерства внутрішніх справ РФ.

#ConsNews Росія ввела норму про обов'язкову реєстрацію іноземців. Російська Федерація запровадила обов'язкову норму ...

Опубліковано Департамент консульської служби МЗС України 20 червня 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні в Міноборони України повідомляли, що в районі лінії розмежування на Донбасі регулярно відбуваються затримання - громадян Російської Федерації.