ua en ru

МЗС рекомендує українцям проявляти обережність при відвідуванні Туреччини

МЗС рекомендує українцям проявляти обережність при відвідуванні Туреччини Фото: МЗС України

У Туреччині зберігається високий рівень терористичних загроз

Міністерство закордонних справ (МЗС) рекомендує українцям проявляти обережність при відвідуванні Туреччини у зв'язку зі збереженням високого рівня терористичних загроз. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

"У зв'язку зі збереженням високого рівня терористичних загроз на території Турецької Республіки, МЗС рекомендує громадянам України, які планують поїздки в цю країну або вже знаходяться на її території, проявляти підвищену пильність і обережність, по можливості, уникати відвідування місць масового скупчення людей (культових споруд, відомих історичних пам'ятників, великих торгово-розважальних комплексів тощо) та перебування поряд з адміністративними будівлями", - йдеться в повідомленні

Українцям також рекомендують обмежити користування місцевим громадським транспортом, постійно стежити за новинами щодо розвитку ситуації в країні і завжди мати при собі документи, що посвідчують особу.

Нагадаємо, потужний вибух прогримів в районі площі Султанахмет у центрі Стамбула. В результаті вибуху загинули щонайменше 10 осіб, ще 15 отримали поранення.