ua en ru

МЗС рекомендує українцям, які планують поїздки до Західної Африки, виявляти підвищену обережність

МЗС рекомендує українцям, які планують поїздки до Західної Африки, виявляти підвищену обережність Фото: МЗС рекомендує українцям, які планують поїздки до Західної Африки, виявляти підвищену обережність

Громадянам України рекомендують уникати місць масового скупчення людей та не перебувати поряд з адміністративними будівлями

Міністерство закордонних справ (МЗС) України рекомендує українцям, які планують поїздки до Західної Африки, виявляти підвищену обережність через збереження високого рівня терористичних загроз у регіоні. Про це повідомляє прес-служба МЗС.

"У зв'язку зі збереженням високого рівня терористичних загроз у низці країн Західної Африки (передусім - в Буркіна-Фасо, Кот-д'Івуарі, Малі, Камеруні), МЗС наполегливо рекомендує громадянам України, які планують поїздки до вказаного регіону, виявляти підвищену обережність та пильність", - йдеться в повідомленні.

Громадянам України рекомендують уникати місць масового скупчення людей (культових споруд, відомих історичних пам'яток, великих торговельних комплексів, базарів, пляжів тощо) та не перебувати поряд з адміністративними будівлямистановами, максимально обмежити пересування у нічний час та використання місцевого громадського транспорту, неухильно виконувати всі вказівки й рекомендації правоохоронних органів і місцевої влади, завжди мати при собі документи, які посвідчують особу.

Нагадаємо, МЗС через скоєні сьогодні вранці терактів в Брюсселі рекомендувало громадянам України утриматися від поїздок до столиці Бельгії.