ua en ru

МЗС рекомендує громадянам України не відвідувати ряд провінцій Таїланду

Міністерство закордонних справ України (МЗС) рекомендує своїм громадянам утриматися від відвідування ряду провінцій Таїланду.

Міністерство закордонних справ України (МЗС) рекомендує своїм громадянам утриматися від відвідування ряду провінцій Таїланду. Про це повідомляє прес-служба міністерства.

У зв'язку з розвитком внутрішньополітичної ситуації в Таїланді, що супроводжується масовими вуличними протестами в столиці країни - м. Бангкок (очікується, що найбільшої активності протестні акції придбають 13 січня 2014 р.) і сусідніх з нею провінціях Нонтхабурі, Самут Пракан і Пантхум Тхані, де дія надзвичайного стану продовжено до 1 березня 2014 р., МЗС у черговий раз наполегливо рекомендує громадянам України утриматися від відвідування зазначених регіонів", - йдеться в повідомленні відомства.

У разі поїздок у ці регіони, МЗС рекомендує проявляти підвищену пильність і обережність, уникати місць масового скупчення людей, не брати участь у демонстраціях, не проводити несанкціоновану фото - і відеозйомку, не вступати в суперечки з місцевим населенням щодо питань, що стосуються ситуації в цій країні.