ua en ru

МЗС відкриває канал комунікації з громадянами з питань безвізових поїздок до ЄС

МЗС відкриває канал комунікації з громадянами з питань безвізових поїздок до ЄС Фото: Міністерство закордонних справ України

Українці можуть уточнити умови і порядок безвізових поїздок за допомогою електронної пошти

Міністерство закордонних справ України відкриває тематичний канал комунікації з громадянами з питань умов і порядку безвізових поїздок до країн Шенгенської зони. Про це йдеться в повідомленні Департаменту консульської служби МЗС України у Facebook.

"Департамент консульської служби відкриває тематичний канал комунікації з громадянами з питань умов і порядку безвізових поїздок до країн Шенгенської зони", - йдеться в повідомленні.

Також українців просять надсилати запитання на електронну адресу bezviz@mfa.gov.ua. Відповіді на найбільш поширені запитання будуть оприлюднені на сторінці Департаменту консульської служби в Facebook.

Крім того, в МЗС у черговий раз наголошують, що 11 травня Рада ЄС затвердить режим безвізових поїздок для громадян України в країни Шенгенської зони.

#безвіз

Опубліковано Департамент консульської служби МЗС України 10 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше представник Європейського союзу із зовнішньої політики і політики безпеки Федеріка Могеріні заявила, що ЄС через кілька днів оголосить про спрощення візового режиму з Україною.