ua en ru

Microsoft-Україна шукає вчителів-інноваторів

Microsoft-Україна шукає вчителів-інноваторів

Microsoft-Україна оголосила конкурс на премію Microsoft Innovative Educator Expert. Презентація цьогорічного конкурсу відбудеться 29 червня о 15:00 в інноваційному просторі HUB 4.0 (Київ, пров. Ярославський, 1/3).

В рамках презентації відбудеться ознайомлення з інноваційними роботами вчителів-здобувачів премії та виступи відомих експертів у галузі IT та освіти. Говоритимемо про трансформації в освіті, результати державної освітньої реформи та роль експертного співтовариства:

Надія Васильєва — генеральний директор "Майкрософт Україна".

Зоя Литвин — голова громадської спілки "ОСВІТОРІЯ".

Валерій Омельченко — засновник HUB 4.0 та автор ініціативи "IT-школяр".

Артур Кочарян — кандидат педагогічних наук, старший викладач Національного університету біоресурсів і природокористування України, координатор напряму е-демократія програми EGAP.

Мета премії Microsoft Innovative Educator Expert (MIEE) — надати вчителям та учням нові можливості творити й ділитися, викладати й вивчати через дослідження. Статус педагога-новатора — перший крок на шляху подальшого навчання і розширення професійного досвіду в сфері ІКТ.

Всі вчителі, які матимуть статус Microsoft Innovative Educator Expert, зможуть поборотися в рамках Global Teacher Prize Ukraine 2018 за спеціальну номінацію від Microsoft "Вчитель-новатор" та отримати коштовний приз!

Правила номінації на Microsoft Innovative Educator Expert

Перш ніж заповнити і надіслати форму кандидата, вам потрібно виконати декілька завдань:

I. Переконайтеся, що ви приєдналися до освітньої мережі Microsoft і заповнили свій профіль тут: https://education.microsoft.com/

II. Для участі у конкурсі вам потрібно буде додати URL в загальнодоступний профіль. Ви можете знайти свій URL у підрозділі Edit "Редагувати" у секції "URL-адреса загальнодоступного профілю".

III. Створіть 2-хвилинний файл Office Mіx, відео або Sway, що містить відповіді на наступні питання:

● Чому, на вашу думку, саме ви можете бути вчителем новатором Майкрософт?

● Опишіть, як ви використовуєте інноваційні технології Майкрософт у вашому класі? Наведіть приклади, що продемонструють ваші інновації.

● Якщо ви станете MІE експертом, як, на вашу думку, це вплине на вашу нинішню діяльність?

*Відповідайте таким чином, щоб творчо подати ваші якості й довести, що саме ви можете стати вчителем експертом Майкрософт.

Після того, як ви виконали ці два завдання, ви будете готові заповнити форму кандидата ( по 15 липня 2017 р.) на сайті http://aka.ms/mienomination

Розмістіть створений файл в розділі "Зміст" у підрозділі "Створити" на освітній мережі Microsoft так, щоб можна було поширити його URL. Внесіть дані про URL при реєстрації на захід. Для цього необхідно заповнити форму тут: https://goo.gl/Aqb4ij

Запрошуємо представників ЗМІ! Аккредитація за номером: 050 940 62 73.