ua en ru

Microsoft придбала Cycle Computing для прискорення роботи в хмарі

Microsoft придбала Cycle Computing для прискорення роботи в хмарі Фото: Microsoft (Wikimedia)

Microsoft оголосила про поглинання Cycle Computing

Американська транснаціональна компанія Microsoft придбала Cycle Computing для прискорення роботи в хмарі. Про це повідомляється на офіційному блозі Microsoft.

"Ми придбали Cycle Computing, лідера в області управління хмарними обчисленнями, щоб полегшити клієнтам доступ до високопродуктивним хмарних обчислень", - йдеться в повідомленні компанії.

Згідно з інформацією Microsoft, довго Big Computing був доступний тільки для самих добре фінансованих організацій. У Microsoft вважають, що доступ до потужним обчислювальним можливостям в хмарі дозволяє перетворювати багато підприємств і буде в авангарді проривних експериментів та інновацій в найближчі десятиліття.

Так, придбання Cycle Computing дозволить Microsoft удосконалити власну платформу Microsoft. Очікується, що група розробників програмного забезпечення CycleCloud приєднається до команди Azure. Проте сума угоди не розголошується.

Зазначимо, Cycle Computing була заснована в 2005 році в Сполучених Штатах. У даний момент CycleCloud підтримує платформи Amazon Web Services і Google Cloud Platform. Клієнтами компанії є також Novartis, Pacific Life і MetLife

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що засновник Microsoft Білл Гейтс пожертвував належні йому 65 млн акцій Microsoft, вартість яких становить 4,6 млрд доларів.