ua en ru

Michael Kors купує Versace за 2,1 млрд доларів

Michael Kors купує Versace за 2,1 млрд доларів Фото (Flickr.com/cchana/)

Сім'я Версаче продовжить брати участь в управлінні компанією

Американський модний дизайнер, співвласник Michael Kors Holdings Майкл Корс купує акції італійського будинку моди Versace за 2,1 млрд доларів. Повідомлення про угоду з купівлі модного будинку Janni Versace SpА розміщено на сайті Michael Kors.

Повідомляється, що в ході придбання модного дому свою частку в ньому продала і інвесткомпанія Blackstone, що володіє 20% акцій Versace.

Також зазначається, сім'я Версаче продовжить брати участь в управлінні компанією.

Компанія Michael Kors Holdings після придбання італійського модного будинку Versace змінить назву на Capri Holdings Limited.

Gianni Versace S. p.A. - італійська компанія, заснована в 1978 році модельєром Джанні Версаче, виробник модного одягу, парфюмерії, годинників, товарів для дому, аксесуарів та інших предметів розкоші. У 1977 році після смерті Версаче управління концерном перейшло до його молодшій сестрі, Донателлі Версаче.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Michael Kors хоче придбати італійський модний будинок Versace. На вівторок, 25 вересня, була призначена зустріч керівників та головних акціонерів торгового дому - Донателли і Санто Версаче - з працівниками, на якій буде оголошено про угоду.

Як відомо, в 2017 році Корс купив британського виробника взуття Jimmy Choo за 1,2 млрд доларів.