ua en ru

Міжнародний трафік передачі даних через Україну зріс на 25%

Міжнародний трафік передачі даних через Україну зріс на 25%. Про це повідомляє прес-служба українського телекомунікаційного оператора "Датагруп".

За оцінками компанії цей показник зростатиме за рахунок введення в експлуатацію трансконтинентальної магістралі Європа-Азія, яка характеризується низькою двосторонньої затримкою сигналу (85 msec) і невеликою довжиною маршруту - 7700 км.

Крім того, наголошується, що в найближчі роки транзиту трафіку між європейськими та азіатськими країнами буде приділятися підвищена увага, китайський сектор інтернету зростає високими темпами, азіатські країни займають друге місце після США за кількістю інтернет-користувачів.

Зазначимо, "Датагруп" за період кінець 2012 р. - початок 2013 р. спільно з російським партнером завершив будівництво міжнародних і трансконтинентальних магістральних каналів зв'язку зі стиками в Німеччині, Росії, Казахстані, Киргизстані, з можливістю включення послуг у Південній Кореї, Китаї, Гонконзі. Про це йдеться в повідомленні компанії. Доступ до ресурсів зарубіжного інтернету забезпечується прямими з'єднаннями з провайдерами: "Казахтелеком", Deutsche Telekom, Beeline, "Мегафон", British Telecom, Level3, Pantel та інші.

Читайте також: Прибуток "Датагруп" в 2012 р. виріс на 22,3% - до 48,2 млн грн