ua en ru

Міжнародний торговий форум "LIM-2018 | FMCG" 31 травня запрошує

Міжнародний торговий форум "LIM-2018 | FMCG" 31 травня запрошує

31 травня 2018 року у Києві - наймасштабніша міжнародна зустріч року у сфері торгівлі та експорту, розвитку бізнесу рітейлу, дистрибуції та виробництва. Запрошуємо кращі компанії до участі!

Live International Marketplace ("LIM-2018") - жива найбільш потужна площадка для впровадження інновацій, купівлі та продажу товарів FMCG, обміну цінним досвідом у сфері торгового бізнесу та виробництва якісних товарів.

Доповіді Аналітика Дискусії і Круглі Столи Презентації Дегустації Виставка Переговори Нетворкінг Гала-вечеря

Локація. Офіційна частина Форуму (доповіді, дискусії, переговори, виставка) відбудеться у центрі міжнародної співпраці - Торгово-Промисловій Палаті України, Київ.

Організатор "МОЯ ТОРГОВА ГРУПА" ("99’TOPS") та партнери запрошують власників та керівників підприємств приєднатися до програми форуму.

Спрямування. 4-й щорічний міжнародний торговий форум для рітейлерів, дистрибуторів та постачальників "LIM-2018" пропонує безпрецедентні можливості - відкрити кращі виробничі, в тому числі експортно-орієнтовані компанії України та світу, інноваційні підприємства, познайомитись із кращими українськими та світовими роздрібними мережами та найбільш успішними дистрибуторами.

У ПРОГРАМІ "LIM-2018":
- Рітейл, Дистрибуція та Бренди - "зроблено в Україні" (Made in Ukraine). Майбутнє FMCG-бізнесу в Україні. Презентують лідери галузі.
- Рітейл майбутнього - нові бізнес-моделі, магазини майбутнього, мультиканальні мережі, інтернет-комерція, ключові зміни та інновації.
- Експорт українських товарів на зарубіжні ринки - вимоги мереж та споживача. Імпорт товарів зарубіжних постачальників до полиць українських мереж.
- S&OP планування продажів та операцій у ланцюзі постачання. Інновації в supply chain.
- B2B-переговори "Закупник-Постачальник" для товарів та послуг.
- Гала-вечеря у ресторані.
- Екскурсія для зарубіжних гостей форуму до кращих магазинів України – 1 червня.

На форумі 31 травня Ви отримаєте:

- високої якості практичний аналіз ринку та перспектив бізнесу;
- модель бізнесу майбутнього "Made in Ukraine" (якими завтра будуть рітейл, бренди, дистрибуційні моделі, а також сервіси для торгівлі та виробництва);
- можливість об’єднати зусилля на рівні всіх бізнесів в ланцюзі постачання, щоб задовольнити покупця в Україні та на експортних ринках;
- доступ до передових інновацій в бізнесі FMCG і практику їх застосування в своїх компаніях;
- В2В-переговори з дуже якісними компаніями і людьми з великими можливостями з приводу спільних проектів, купівлі-продажу товарів та послуг;
- знайдете схожих по цілям і цінностям людей, які стануть Вашими соратниками або менторами;
- натхнення рухатися вперед в реалізації самих амбітних цілей;
- задоволення від спілкування в колі великої кількості розумних, зрілих, прогресивних і виключно позитивно мислячих людей.

Офіційний сайт Форуму: http://99-tops.net/lim-kyiv-2018-ukr/

Аудиторія. Форум об’єднує 450 кращих делегатів, які представлені власниками та керівниками вищої ланки у галузях - рітейл, дистрибуція, виробництво, В2В-партнери.

Модератор та продюсер Форуму: Галина Потапчук, засновник проекту "99’TOPS", компанія "МОЯ ТОРГОВА ГРУПА".
Розвиток імпортних можливостей на форумі відбувається за підтримки: B2Ukraine, директор – Олег Береснєв.

Захід приймає: Торгово-Промислова Палата України.

ФОРМА РЕЄСТРАЦІЇ НА ФОРУМ - http://99-tops.net/lim-kyiv-2018-ukr/ - Вкажіть промо-код «RBK_Lim», щоб отримати спеціальні умови та додаткові сервіси

Дізнатися про вакантні спікерські позиції, замовити детальну програму, стати спонсором - можна за телефоном: +380 (98) 098-83-99 / +38 (063) 978 58 09 / +380 (44) 221-80-39 / support@99-tops.net


#limkyiv2018 #livemarketplace2018 #youareimportant #mytradegroup