ua en ru

Міжнародний круглий стіл «Віртуальні активи у розвитку національної економіки»

Міжнародний круглий стіл «Віртуальні активи у розвитку національної економіки»

30 вересня 2021 року за ініціативою Науково-дослідного центру економіко-правових рішень у сфері застосування технологій розподіленого реєстру відбувся Міжнародний круглий стіл на тему «Віртуальні активи у розвитку національної економіки».

Подія мала місце в бібліотечному корпусі Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого. Модераторами круглого столу виступили члени правління громадської організації НДЦ блокчейн-рішень Александр Кудь і Ольга Дмитрик. В обговоренні взяли участь 36 фахівців, серед яких були представники влади, науковці та юристи.

Учасники круглого столу обговорили й узагальнили результати наукових досліджень, пов'язаних із віртуальними активами, а також розробили організаційні та методичні рекомендації з упровадження віртуальних активів у національну економіку.

Наприкінці міжнародного круглого столу було підписано Підсумковий протокол, у якому містяться головні рішення, прийняті учасниками під час дискусій. Крім того, на 2022 рік учасниками заплановано ще одну конференцію з питань розвитку міжнародних ринків інформаційних ресурсів, товарів і послуг із використанням децентралізованих інформаційних платформ на основі технології блокчейн.