ua en ru

V Міжнародний інвестиційний форум "AKTOBE INVEST-2017" відбудеться в м.Актобе 12-13 жовтня 2017 року

V Міжнародний інвестиційний форум "AKTOBE INVEST-2017" відбудеться в м.Актобе 12-13 жовтня 2017 року

Міжнародний Інвестиційний Форум "Aktobe Invest 2017" відбудеться 21-22 вересня 2017 року в м. Актобе (Актюбінська область, Західний Казахстан).

Основною метою Інвестиційного форуму є презентація інвестиційного потенціалу регіону, просування його сприятливого інвестиційного іміджу і стимулювання притоку вітчизняних та іноземних інвестицій в економіку Актюбінської області. На майданчиках форуму будуть презентовані переваги регіону для ведення бізнесу, перспективні проекти для вкладення інвестицій, обговорено питання забезпечення економічного зростання в реаліях світової економіки, виходу продукції агропромислового комплексу на іноземні ринки, інтеграції в рамках ЄАЕС і багато іншого.

Для участі у Форумі запрошуються зарубіжні експерти та інвестори, керівництво Уряду РК, національних компаній, фінансових інститутів, казахстанські та іноземні бізнесмени, керівники регіонів іноземних держав.

У рамках Форуму гості зможуть виступити в якості спікерів на Пленарному засіданні або однією з Панельних сесій, а також відвідати індустріальну зону "Актобе". Індустріальна зона розташована на території площею 200 га і має всю необхідну інженерно-комунікаційну інфраструктуру, під'їзні шляхи для автомобільного і залізничного транспорту і низьку вартість енергетичних ресурсів. На сьогоднішній день 49% території індустріальної зони вже зайняті інвесторами, прогнозується, що вільні земельні ділянки, які мають усю необхідну інфраструктуру, будуть повністю зайняті виробництвами в 2018 році.

Актюбінська область є інвестиційно-привабливою, що обумовлено унікальним поєднанням вигідного економіко-географічного положення, розвинутого промислового потенціалу, а також забезпеченістю транспортними і комунікаційними системами. У рейтингу "Doing Business" Актюбінська область займає друге місце по легкості ведення бізнесу в Казахстані, і третє місце за сумою зовнішніх інвестицій в основний капітал по Республіці Казахстан за останні 5 років. Примітно і те, що в загальному рейтингу легкості ведення бізнесу, Казахстан займає 35-е місце в світі, а за показником "захист міноритарних інвесторів" - 3-е місце з 190 країн світу.

На сьогоднішній день мінерально-сировинна база Актюбінської області налічує 340 родовищ, на території області розташовано понад 700 діючих іноземних підприємств.

Більш детальну інформацію про інвестиційні проекти та можливості Актюбінської області, а також додаткову інформацію про Форум можна знайти на сайті: www.investinaktobe.kz, за телефоном +7-7132-56-48-29 і по електронній пошті uvsit_2016@mail.ru