ua en ru

Міжнародна група підтвердила повноваження компанії "Ян Де Нул Україна", яка виграла тендер на днопоглиблення "Південного"

Міжнародна група підтвердила повноваження компанії "Ян Де Нул Україна", яка виграла тендер на днопоглиблення "Південного" Міжнародна група підтвердила повноваження виграла тендер на днопоглиблення "Південного" компанії "Ян Де Нул Україна"

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян провів зустріч з делегацією групи "Ян Де Нул", яка є провідним експертом днопоглиблення та морському будівництві з найсучаснішим у світі технічним флотом. Про це йдеться в повідомленні прес-службі компанії "Ян Де Нул".

Як наголошується, делегація групи "Ян Де Нул" була представлена керівництвом ТОВ "ЯН ДЕ НУЛ УКРАЇНА" - генеральний директор Андрій Розов та директор Дмитро Бойко, а також представниками групи, що відповідають за розвиток бізнесу в Україні, регіональний риректор Філіп Утсе і регіональний менеджер Тім Девольдер.

У ході зустрічі було обговорено перемогу ТОВ "ЯН ДЕ НУЛ УКРАЇНА", що представляє групу в Україні, в тендері на проведення днопоглиблювальних робіт з реконструкції морського підхідного каналу та внутрішніх водних підходів до глибоководних причалів морського порту "Південний".

У прес-службі зазначили, що міністр побажав удачі групі "Ян Де Нул" в інших потенційних проектах в Україні та висловив сподівання на подальшу співпрацю, а представники групи запевнили, що готові внести свій внесок в економічний розвиток України.

"ТОВ "ЯН ДЕ НУЛ УКРАЇНА" користується повною підтримкою групи "Ян Де Нул" на глобальному рівні, в тому числі в частині використання передового флоту, світового досвіду, професійних та інноваційних рішень. Для реалізації проектів в Україні ми також залучаємо міжнародних партнерів, які мають досвід у будівництві гідротехнічних споруд", - цитує прес-служба регіонального директора групи "Ян Де Нул" Філіпа Утсе.

13 жовтня делегація групи компаній "Ян Де Нул" також провела зустріч з представниками Європейської Бізнес Асоціації. Асоціація є найбільш впливовим і численним об'єднанням бізнесу в Україні і була створена за підтримки Європейської Комісії в Україні. На зустрічі сторони обговорили питання подальшого співробітництва та участь "Ян Де Нул" у наймасштабнішій спільноті бізнесу в Україні, розповіли в прес-службі.

Група "Ян Де Нул" реалізувала свій перший проект по днопоглибленню в 1951 році. Протягом наступних років група стала світовим лідером днопоглиблювальної індустрії. Група інвестує в нове обладнання, новий днопоглиблювальний флот, нових співробітників і нові види діяльності.