ua en ru

Між Слов'янськом і Краматорськом відкрили пам'ятник загиблим захисникам

Між Слов'янськом і Краматорськом відкрили пам'ятник загиблим захисникам Фото: у Донецькій обл. відкрили пам'ятник загиблим захисникам

У неділю на центральній площі Краматорська пройшли урочистості з нагоди першої річниці визволення міста

До річниці визволення між Краматорськом та Слов'янськом відкрили пам'ятник загиблим захисникам - воїнам, які захищали країну "від навали російсько-терористичних орд". Про це йдеться на сайті групи "Інформаційний опір" (ІС).

"5 липня виповнився рівно рік з дня визволення Слов'янська і Краматорська від бойовиків "ДНР". З середини квітня 2014 р. ці два міста перебували під контролем проросійських терористів, в той час як ЗСУ контролювали тільки дві ключові точки - гору Карачун поблизу Слов'янська і злітну смугу в Краматорську. Зараз Краматорськ є адміністративним центром Донецької області", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, в неділю ввечері на центральній площі Краматорська пройшли урочистості з нагоди першої річниці звільнення міста.

"На площі Леніна військовий оркестр почав святковий концерт виконанням гімну України, який підхопила переважна більшість присутніх", - повідомляє ІС.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Президент України Петро Порошенко нагородив бійців антитерористичної операції (АТО), які рік тому звільнили Слов'янськ і Краматорськ Донецької області від проросійських бойовиків.