ua en ru

Між Кримським і Сокільниками всю ніч тривали жорсткі бої, - Москаль

Між Кримським і Сокільниками всю ніч тривали жорсткі бої, - Москаль Фото: Генадій Москаль

Інформації про поранених і загиблих немає

Між Кримським і Сокільниками (Луганська область) всю ніч з 26 на 27 травня точились жорсткі бої між силами антитерористичної операції і бойовиками. Про це йдеться у повідомленні на сайті глави Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"З учорашнього вечора і до сьогоднішнього ранку між Кримським (контрольоване Україною) і Сокільниками (окуповане бойовиками) всю ніч тривали перестрілки, які переростали в жорсткі бойові зіткнення", - йдеться в повідомленні.

За даними Москаля, сама "гаряча" точка знаходиться в районі протитуберкульозного санаторію на околиці Кримського, де розташовані перші опорні пункти українських військових.

"У ході перестрілок і боїв, крім автоматичної зброї, застосовувалися міномети і протитанкові керовані ракети. За даними, які уточнюються, в селі ніхто не постраждав (люди з прилеглих вулиць всю ніч ховалися у підвалах), інформації про поранених або загиблих військових немає", - повідомив Москаль.

Нагадаємо, за даними Москаля, в результаті обстрілу Луганської області вчора, 26 травня, загинув український військовий і мирна мешканка.