ua en ru

Між Кримом і Туреччиною відновиться поромне сполучення

Між Кримом і Туреччиною відновиться поромне сполучення Фото: Крим

На лінії оператора Sevastopol Shipping почав працювати теплохід "Варяг"

У Криму відновлюють регулярне поромне сполучення між портами Севастополь (бухта Камишова) та Зонгулдак (Туреччина). На лінії оператора Sevastopol Shipping сьогодні, 5 серпня, почав працювати теплохід "Варяг", повідомляється на сайті "уряду" Севастополя.

"Зараз це єдине пряме поромне сполучення з використанням судна типу РОРО між Кримом і Туреччиною. Даний проект реалізується резидентом вільної економічної зони, який зареєстрований в Севастополі, взаємодіє з Департаментом пріоритетних проектів розвитку міста Севастополя як потенційний резидент індустріального парку в частині логістичних та складських послуг", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що теплохід "Варяг" має місткість 65 вантажних автомашин, також можливе перевезення великогабаритних вантажів на палетах. Вихід з Зонгулдака передбачається щотижня по п'ятницях з прибуттям до Севастополя по суботах.

"Зі слів представників Sevastopol Shipping, поромна лінія організована для забезпечення потреби Криму в імпорті будматеріалів, плодоовочевої продукції, а також товарів народного споживання", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Сімферополі розгромили редакцію кримсько-татарської газети.