ua en ru

Між активістами "Автомайдану" і міліцією біля АПУ виникла бійка

Біля будівлі Адміністрації Президента України (АПУ) на вулиці Банковій у Києві в п'ятницю виникла бійка між міліцією і активістами громадського руху "Автомайдан", які прийшли вимагати виконання передвиборчих обіцянок від Президента України Петра Порошенка.

Біля будівлі Адміністрації Президента України (АПУ) на вулиці Банковій у Києві в п'ятницю виникла бійка між міліцією і активістами громадського руху "Автомайдан", які прийшли вимагати виконання передвиборчих обіцянок від Президента України Петра Порошенка. Про це повідомляє Maidan Press Center у своєму Facebook.

"Сталася перша сутичка, працює спецпідрозділ. Сергій Коба каже, що це батальйон "Київ-1". Люди вимагають прибрати спецназ", - йдеться в повідомленні за 11:37.

Пізніше прес-центр повідомив, що "титушки без шевронів побили журналіста і розбили камеру". Як зазначається, після цього до мітингувальників прийшов керівник міліції Києва.

У ході бійок також підпалили шину, однак швидко її загасили.

"У одного з титушек пікетувальники бачили ніж, його вимагають заарештувати. На питання, що роблять серед правоохоронців люди без шевронів і хто це, міліція не відповідає", - додають в прес-центрі.

Близько 13:00 активісти "Автомайдану" вирушили від будівлі АПУ до будівлі прокуратури. У АПУ залишилися представники так званого "Кредитного Майдану".

Нагадаємо, 1 жовтня в Києві під АПУ проходив мітинг членів ветеранських організацій.

Між активістами "Автомайдану" і міліцією біля АПУ виникла бійка