ua en ru

Мей закликала Британію до єдності проти викликів Brexit і загроз нацбезпеці

Мей закликала Британію до єдності проти викликів Brexit і загроз нацбезпеці Фото: Тереза Мей (gov.uk)

Прем'єр Великобританії закликала парламент до єдності

Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей закликала парламент до єдності проти викликів національної безпеки і Brexit. Про це повідомляє Reuters.

"Прем'єр-міністр Тереза Мей повідомила новообраному парламенту Великобританії у вівторок, що країні необхідно зібратися разом, щоб протистояти викликам виходу з Європейського Союзу і зберегти безпеку після недавніх нападів ісламістських бойовиків", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, Мей закликала об'єднатися в національній єдності, щоб зберегти країну в безпеці і "побудувати більш сильне, більш справедливе і більш процвітаюче майбутнє для всіх в кожній частині Сполученого Королівства".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що підприємства Великобританії стурбовані тим, що не зможуть знайти персонал після виходу країни зі складу Європейського союзу.

Голова Конфедерації британської промисловості (CBI) Керолін Фейрберн заявила, що уряд не може очікувати, що британські робочі замінять громадян ЄС, оскільки зайнятість у Великобританії вже на рекордно високому рівні.