ua en ru

У метро Києва завтра почнуть заміняти жетонові панелі на турнікетах на карткові

У метро Києва завтра почнуть заміняти жетонові панелі на турнікетах на карткові Фото: станція метро "Площа Льва Толстого"

Роботи почнуться зі станції "Площа Льва Толстого"

В метро Києва завтра, 12 жовтня 2016 року, почнуть заміняти жетонові панелі на турнікетах на карткові. Про це заявила радник начальника КП "Київський метрополітен" Наталя Макогон, повідомляє "112 Україна".

"Завтра ми почнемо замінювати панель на турнікетах у метро, і вони не буде більше приймати жетони. Ми бачимо, що в нашому метрополітені більше пасажирів користуються картками, ніж жетонами, і, відповідно, будемо перерозподіляти пасажиропотоки", - заявила вона.

Як наголошується, роботи розпочнуться зі станції "Площа Льва Толстого". В цілому ж, роботи по заміні турнікетів планують закінчити до кінця 2017 року.

"До кінця 2017 року ми плануємо повністю вивести жетон з обороту в київському метрополітені і закликаємо всіх людей, які користуються метро регулярно, купувати картки. Завтра почнемо роботу на центральній станції - "Площа Льва Толстого", ми почнемо з неї відпрацьовувати. З менших станцій це будуть "Гідропарк", "Дніпро", "Поштова площа". В останню чергу будуть станції "Лісова", "Вокзальна", - повідомила вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція підозрює київський метрополітен у розкраданні 6 млн гривень.