ua en ru

Метінвест завершує формування лінійки найбільш затребуваних кранових рейок

Метінвест завершує формування лінійки найбільш затребуваних кранових рейок Фото: "Азовсталь"

Продукція відповідає стандартам ДСТУ 2484 та ДСТУ 4121

Металургійний комбінат "Азовсталь" Групи Метінвест почав виробництво кранових рейок КР80. З випуском нового продукту підприємство завершує формувати лінійку найбільш затребуваних в промисловості кранових рейок, повідомляє прес-служба компанії.

Так, продукція відповідає стандартам ДСТУ 2484 та ДСТУ 4121 і застосовується для будівництва шляхів мостових кранів з високою вантажопідйомністю. Серед споживачів кранових рейок – морські порти, промислові підприємства, будівельні компанії.

Повідомляється, що перші 100 тонн нового профілю поставлені на внутрішній ринок і в країни СНД. Очікуваний обсяг реалізації кранових рейок КР80 оцінюється приблизно в 1 тис. тонн в рік.

У прес-службі також зазначили, що Маріупольський комбінат раніше налагодив виробництво кранових рейок КР70, КР100 і КР120. Найбільшими споживачами рейок КР80 і КР100 на внутрішньому ринку є підприємства Групи Метінвест. З випуском нового типорозміру КР80 продукція "Азовсталі" представлена у всіх найбільш ємних сегментах ринку кранових рейок в СНД. Це дозволить наповнити внутрішній ринок продукцією вітчизняного виробника і відмовитися від російського імпорту. Метінвест планує щорічно реалізовувати 5-6 тис. тонн кранових рейок всіх випущених видів.