ua en ru

"Метінвест" і SMG запускають сервіс з переробки листового прокату

"Метінвест" і SMG запускають сервіс з переробки листового прокату Фото: "Метінвест" і SMG запускають сервіс по переробці листового прокату

"Метінвест" і Smart Maritime Group домовилися про організацію сервісного центру на потужностях херсонської та миколаївської верфей SMG

В рамках стратегії з поглиблення сервісних послуг з переробки металопрокату Група "Метінвест" і Smart Maritime Group (SMG) досягли угоди про організацію сервісного центру на потужностях херсонської та миколаївської верфей SMG. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Метінвесту".

Зокрема, згідно з інформацією в прес-релізі, новий сервіс включає фігурну різання, правку, гнуття, зняття фасок, дробоструминне зачищення, а також ґрунтовку товстолистового прокату на сучасному обладнанні. У компанії відзначають, що потужності підприємств дозволяють виготовити продукцію в широких розмірах для різних сфер застосування та задовольнити потреби місцевих споживачів.

Також у рамках співпраці "Метінвест" і SMG планують пропонувати сервісні послуг для зарубіжних споживачів в області виробництва компонентів для башт вітрогенераторів, суднобудування і різних секторів машинобудування.

Нагадаємо, раніше група "Метінвест" заявляла про повну втрату контролю над роботою всіх своїх активів на тимчасово неконтрольованій території.