ua en ru

Металіст - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубку

У другому тури Об'єднаного суперкубка донецький "Шахтар" обіграв харківський "Металіст". Голи забили Дуглас Коста і Даріо Срна.

У другому тури Об'єднаного суперкубка донецький "Шахтар" обіграв харківський "Металіст". Голи забили Дуглас Коста і Даріо Срна.

2 лютого, 21:00
Петах-Тіква, "ХаМошава"
Металіст - Шахтар, 0:2
Голи:
Коста, 10, Срна, 70
Металіст: Шуст, Ксьонз, Папа Гуйє, Моледо, Азеведо, Богданов, Дієго Соуза, Марлос, Бланко, Гомес, Девіч
Шахтар: Каніболоцький, Срна, Чигринський, Кучер, Ізмаїл, Ракицький, Фред, Тейшейра, Дуглас, Бернард, Факундо Феррейра

Звучить фінальний свисток

88 хв. Дуже впевнено Шахтар доводить гру до другої перемоги на турнірі.

84 хв. І тільки стандарти харків'янам допомогу! Гуйє добре бив головою після подачі кутового, але Каніболоцький зреагував на удар.

83 хв. Після другого гола і видалення гра повністю втратила структуру. Шахтар, як хоче, розважається попереду, а гравці Металу не знають що робити з м'ячем.

Металіст - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубку79 хв. І тут же реагує на це Маркевич - замість Гомеса з'явився Березовчук.

Металіст - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубку78 хв. Моледо рукою зупинив Едуардо на лінії власного штрафного.

Металіст - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубку76 хв. А замість Марлоса вийшов молодий Радченко.

Металіст - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубку74 хв. Замість Девіча виходить Гоменюк.

Металіст - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубку70 хв. Срна виконуючи штрафний, побачив, що Шуст звільнив правий кут воріт. І хорват точно відправляє м'яч у сітку воріт зі штрафного!

Металіст - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубку67 хв. Тайсон, Нем, Адріано і Едуардо вийшли замість Кости, Тейшейри, Бернарда і Феррейру.

64 хв. Чигринський грубо зіграв проти Бланко в центрі поля.

62 хв. Марлос зумів опинитися на ударній позиції, але підкат Чигринського врятував Шахтар від моменту.

Металіст - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубку60 хв. Шелаєв виходить замість Богданова.

56 хв. Знову включив другу швидкість Шахтар. Метал з таким напором не справляється абсолютно.

52 хв. Каніболоцький відмінно забрав м'яч після подачі з кутового і викинув рукою на чужу половину поля на Бернарда, який прибрав Ксьондза і спробував перекинути Шуста, але воротар Металу не розгубився.

50 хв. Коста відібрав м'яч у Гуйє на краю штрафного, зблизився з голкіпером і віддав пас на Феррейру, але його удар заблокував захисник.

Металіст - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубку46 хв. У Шахтаря Фернандо, Шевчук поміняли Ракицького і Ісмаїлі. А у Металу Едмар і Пшеничних замінили Бланко і Азаведо.

Слідкуємо за другим таймом.

Перерва

45 хв. Девіч непогано отримав м'яч на підході до штрафної і почав рухати в бік воріт. У боротьбі з Ракицьким, Марко впав і почав просити пенальті, але суддя на прохання Девіча не повівся.

43 хв. Дієго Соуза заробив небезпечний штрафний. Бланко пробив, але влучив м'ячем у штангу!

39 хв. Повністю переграє Шахтар Металіст на флангах. Срна і Бернард постійно знаходяться в епіцентрі уваги з м'ячем, легко справляючись з опонентами.

35 хв. Дивно, як не забиває Феррейра головою після подачі Бернарда. Не вийшов повноцінний удар у аргентинця і Шуст забрав м'яч у руки.

34 хв. Тейшейра завершував чергову яскраву контратаку Шахтаря практично виходом один на один, але Шуст зумів впоратися з потугами бразильця.

30 хв. Ну ось, хоч щось. Марлос увійшов у штрафну і пробив з лівої трохи повз ворота.

29 хв. Зменшили швидкість своєї гри гірники, що дозволило харків'янам трохи "підтягнутися". Але моментів як не було, так і нема.

25 хв. Бернард просто шикарно і впевнено увійшов зі свого флангу в штрафну. Обійшовши двох захисників, бразилець пробив прямо в Шуста.

21 хв. Азаведо побачив у штрафному суперника Девіча і віддав непогану передачу, але Каніболоцький впевнено зіграв на виході.

17 хв. Не вистачає фізики харків'янам, щоб встигати за суперником. Ясно видно, що донеччани набагато краще готові до цього часу року.

13 хв. Ще один момент! Срна знову виконав пас у штрафну, Ксьондз недалеко вибив і Коста бив по порожніх воротах, але Ксьондз зміг знову заблокувати удар.

Металіст - Шахтар: Стенограма онлайн трансляції матчу Об'єднаного суперкубку10 хв. Тиск Шахтаря спрацював! Срна виконав точну подачу з правого флангу в штрафну і Коста точно головою пробив під праву штангу!

9 хв. Трохи повозився з м'ячем Металіст, але виглядало це дуже слабо, порівняно з діями гірників, які дуже легко входять в чужу штрафну.

5 хв. Бернард дуже небезпечно входив у штрафний Металу зліва, але його простріл накрили захисники.

2 хв. Початок матчу активніше розпочали гравці Шахтаря. Трохи сильніше зараз вони виглядають.

Все готове до початку товариського матчу двох українських грандів. Давайте починати.

Добрий вечір, друзі. РБК-Україна починає онлайн трансляцію матчу "Металіст" - "Шахтар". Додамо, що в першому матчі сьогоднішнього дня "Зеніт" обіграв ЦСКА 2:0.

Обидві команди вже встигли зіграти на Об'єднаному суперкубку по одному матчу. "Металіст" розписав нульову нічию з московським ЦСКА, але потім програв у серії післяматчевих пенальті. А "Шахтар" у матчі з "Зенітом" уникнув "лотереї". На гол Тейшейри у першому таймі "Зеніт" відповів голом Рязанцева з пенальті. Але перед самим фінальним свистком відмінний дальній удар дався Дугласу Кості, який і приніс "гірникам" перемогу.

Цікаво, що особливої важливості та принциповості у сьогоднішньому протистоянні не бачить форвард харків'ян Марко Девіч, у якого є досвід виступу в Донецьку.

"Звичайно, хочеться вигравати кожну гру, але ми готуємося до першого весняного туру і дуже важливих матчів як в чемпіонаті, так і в кубку. Великого значення у цьому матчі не бачу".

Багато учасників Об'єднаногоусуперкубка відзначають хорошу фізичну форму гравців донецького клубу. Трохи більше, чим через 2 тижні "гірникам" доведеться зіграти в Лізі Європи, в той час, як харків'яни чекають відновлення українського чемпіонату.