ua en ru

Металіст - Динамо: стенограма онлайн-трансляції матчу Кубка України

Київське "Динамо" у впертій боротьбі зуміло обіграти в Харкові "Металіст" у чвертьфіналі Кубка України. Поєдинок закінчився з рахунком 3:2.

Київське "Динамо" у впертій боротьбі зуміло обіграти в Харкові "Металіст" у чвертьфіналі Кубка України. Поєдинок закінчився з рахунком 3:2.

26 березня, 20:00
Харків, "Металіст"
Металіст - Динамо, 2:3
Голи:
Бланко, 19, Юссуф, 85 - Ідейє, 8, 43, Ярмоленко, 73
Металіст: Горяїнов, Вільягра, Гуйє, Юссуф, Азаведо, Едмар, Ксьонз, Бланко, Марлос, Шав'єр, Гоменюк
Динамо: Рибка, Сілва, Виду, Драгович, Макаренко, Вукоєвич, Гармаш, Велозу, Гусєв, Ярмоленко, Ідейє

Фінальний свисток! Динамо в півфіналі!

Металіст - Динамо: стенограма онлайн-трансляції матчу Кубка України90+3 хв. Безус сфолив у центрі поля проти Юссуфа.

Металіст - Динамо: стенограма онлайн-трансляції матчу Кубка України90+2 хв. Йде з поля Ідейє, а виходить - Сидорчук.

Металіст - Динамо: стенограма онлайн-трансляції матчу Кубка України90+1 хв. Вільягра занадто багато розмовляв з арбітром.

Металіст - Динамо: стенограма онлайн-трансляції матчу Кубка України89 хв. Радченко поміняв на кінець гри Ксьонза.

87 хв. А ось зараз Метал міг взагалі зрівняти рахунок, але Шав'єр не зміг нормально пробити головою після подачі з флангу.

Металіст - Динамо: стенограма онлайн-трансляції матчу Кубка України85 хв. Інтрига жива! Після подачі кутового м'яч відскочив до Вільягри, який пробив, м'яч опинився в ногах у Юссуфа, який і скоротив відставання!

84 хв. Азаведо бив з лінії штрафного, м'яч зачепив ногу Сілви і опускався у ворота, але Рибка і цей удар зумів дістати.

81 хв. Шав'єр бив у падінні з центру штрафного прямо в руки Рибці.

Металіст - Динамо: стенограма онлайн-трансляції матчу Кубка України80 хв. Замість Гармаша з'явився Безус.

79 хв. І Ідейє пробиває вище воріт!

78 хв. Ксьонз в'їхав ногою в коліно Ленса у власній штрафній - це пенальті!

75 хв. Ось це так! Ідейє сам пройшов навколо штрафної, обігрався з Велозу і пробив - м'яч влучив в штангу. А добивання у гравців Динамо не вийшло.

Металіст - Динамо: стенограма онлайн-трансляції матчу Кубка України73 хв. Третій м'яч влітає у ворота Металіста! Гуйє невдало виніс м'яч, Гармаш головою повернув м'яч у штрафну, Ідейе п'ятою скинув під удар Ярмоленку, який точно пробив низом у лівий нижній кут!

Металіст - Динамо: стенограма онлайн-трансляції матчу Кубка України71 хв. Замість Гусєва в гру входить Ленс.

69 хв. Макаренко вдався хороший прохід зі зміщенням по лівому флангу, але його удар з правої виявився прямо в руках Горяїнова.

67 хв. Намагаються кияни збити темп гри. Ясно, що Металісту потрібніше забивати, але грати ще 25 хвилин ,що означає, що все ще може змінитися.

Металіст - Динамо: стенограма онлайн-трансляції матчу Кубка України63 хв. Едмар грубо зупинив Ярмоленко.

62 хв. Непогано виводили Ксьонза партнери по лівому краю штрафного Динамо, але простріл Павла завершився в руках Рибки.

Металіст - Динамо: стенограма онлайн-трансляції матчу Кубка України58 хв. Богданов виходить замість Гоменюка.

Металіст - Динамо: стенограма онлайн-трансляції матчу Кубка України54 хв. Гуйє і Вида були найактивнішими в невеликій сутичці біля штрафного Динамо.

53 хв. Борються за кожен м'яч команди. Боротьба дуже серйозна і іноді справа доходить до грубощів.

49 хв. Рівно почали другий тайм команди. По черзі атакують, але серйозних моментів створити не змогли.

Слідкуємо за другим таймом

Перерва

45+1 хв. Бланко, не знаючи що робити, зважився на дальній удар - м'яч пройшов мимо воріт.

Металіст - Динамо: стенограма онлайн-трансляції матчу Кубка України43 хв. ГОЛ! Вукоєвич по центру вивів Ідейє на побачення з Горяїнова та нігерієць, не зближуючись з голкіпером, пробив точно в кут воріт!

Металіст - Динамо: стенограма онлайн-трансляції матчу Кубка України39 хв. Вільягра грубо зіграв в атаці на правому фланзі.

37 хв. Відповідь від Динамо! Ідейє прийняв головою подачу від Гусєва ліворуч, але Гармаш не зміг з близької відстані забити м'яч у ворота!

37 хв. Ух! Бланко здалеку приклався по м'ячу, але Рибка в красивому стрибку дістав м'яч!

Металіст - Динамо: стенограма онлайн-трансляції матчу Кубка України35 хв. Вукоєвич грубо підкотився під Ксьонза в центрі поля.

33 хв. Взяли невелику ігрову паузу команди. Метал спокійно контролює м'яч, а Динамо чекає, щоб підловити господарів на контратаці.

29 хв. Гоменюку вдалося вийти на ударну позицію в штрафному Динамо і пробити - Рибка впевнено дістав м'яч з ближнього кута.

25 хв. Краще виглядає зараз Металіст, але Динамо дуже чіпко обороняється. Правда, далеко на чужу половину поля у киян заходити не виходить.

21 хв. Марлос добре приклався з лінії штрафного - Рибка витягнув!

Металіст - Динамо: стенограма онлайн-трансляції матчу Кубка України19 хв. Зрівнює рахунок Метал! Марлос відмінно пройшов по лівому флангу, увійшов у штрафну і віддав в центр на Бланко, який пробив повз Рибку!

16 хв. А зараз вже настав час Динамо тримати м'яч у себе. При чому, роблять це кияни дуже навіть непогано.

12 хв. Намагаються харків'яни придумати відповідь Динамо, але роблять дуже повільно. Оборона киян діє досить зібрано.

Металіст - Динамо: стенограма онлайн-трансляції матчу Кубка України8 хв. Гол! Гармаша вивели по правому краю штрафного і Денис спокійно навісив на Ідейє, який головою розстріляв ворота Металу!

7 хв. Металіст краще проводить початок матчу. Впевненіше діють харківські гравці. Правда, крім агресії вони нічого гостям не показують.

3 хв. Після подачі кутового Юссуф бив головою - Рибка до м'яча не дістав, але захисники вибили м'яч подалі від воріт.

Поєдинок стартував у Харкові

Команди підходять до очного протистояння в різному стані. Харків'яни у 2014 році провели лише один офіційний матч проти "Говерли" півтора тижні тому. Матч з "Севастополем" був перенесений, що явно має не дуже добре позначитися на ігровому тонусі "Металіста".

Кияни на вихідних приймали вдома запорізький "Металург" і без особливих зусиль змогли розгромити аутсайдера. Природно, тих зусиль, які кияни витратили на перемогу над запорожцями, не вистачить для перемоги в Харкові. Але підопічні Блохіна вже увійшли в ігровий ритм, чим не може похвалитися харківський клуб.

Останній виїзд "Динамо" в гості до "Металісту" був вкрай невдалим. У вересні 2013 року "Метал" демонстрував яскравий футбол і зміг повністю переграти іменитих гостей з Києва. Хав'єр забив у першому таймі, а в доданий час Соса і Марлос довели справу до розгрому.

Головний тренер "Динамо" Олег Блохін:

"Нас чекає зустріч з одним з найбільш історично складних суперників - до того ж кубкова і на чужому полі. Як може претендент на чемпіонство, який ставить і в Кубку України найвищі завдання, грати абияк з ким би то не було? Та ще й з командою такого серйозного рівня".