ua en ru

Безвізовим режимом з ЄС скористалися понад 92 тисячі українців

Безвізовим режимом з ЄС скористалися понад 92 тисячі українців Фото: біометричний паспорт (dpsu.gov.ua)

Про це заявили у парламентській фракції БПП

Через місяць після набуття чинності безвізового режиму між Україною і Європейським союзом, безвізовими поїздками в ЄС скористалися понад 92 тисячі українців. Про це заявив голова фракції Партії "Блок Петра Порошенко" Артур Герасимов, передає прес-служба БПП.

"За місяць дії безвізового режиму з країнами ЄС, цим скористалися понад 92 тисяч громадян України. Безвіз став важливим кроком для прискорення процесу інтеграції України до лав Євросоюзу", - заявив Герасимов на погоджувальній раді керівників фракцій і голів комітетів Верховної Ради.

Голова фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Артур Герасимов: Завдяки зусиллям української делегації, ПА ОБСЄ прийнято резолюцію “Відновлення суверенітету і територіальної цілісності України” За місяць дії безвізового режиму з країнами ЄС, цим скористались понад 92 тисячі громадян України. Безвіз став важливим кроком для пришвидшення процесу інтеграції України до лав Євросоюзу Хочу щиро подякувати українській делегації, посольству України у Республіці Білорусь та висловити особисту подяку народним депутатам: Ігорю Попову, Ользі Бєльковій, Тетяні Остріковій, Послу України при міжнародних організаціях у Відні Ігорю Прокопчуку, Секретарю української делегації Ірині Євменчіковій, які чітко, послідовно і наполегливо відстоювали інтереси нашої держави у Мінську.

Опубліковано Блок Петра Порошенка 10 липня 2017 р.

Нагадаємо, спікер парламенту Андрій Парубій на погоджувальній раді заявив, що на поточному пленарному тижні Верховна Рада повинна розглянути проект закону про Конституційному суді України та внесення змін до Господарського кодексу України, цивільного, адміністративного та інших законодавчих актів.