ua en ru

Місцеві вибори: поліція відкрила 4 кримінальні провадження в Дніпропетровській області

Місцеві вибори: поліція відкрила 4 кримінальні провадження в Дніпропетровській області Фото: поліція (facebook.com odesapolice)

Всього в поліції зареєстровано 26 заяв

У Дніпропетровській області відкрито 4 кримінальних виробництва, пов'язаних з виборчим процесом. Про це йдеться в повідомленні Нацполиции області в Facebook.

Повідомляється, що всього в поліції зареєстровано 26 заяв.

зокрема, за фактом пограбування кандидата в депутати Миколаївської громади у Васильківському відділенні поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України.

29 жовтня вранці на жінку напали і пограбували двоє невідомих чоловіків. У Верхньодніпровське відділення поліції в ЄРДР внесено відомості по 1 ч. ст. 158 КК.

Крім цього слідчими Синельниківського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 160 Кримінального кодексу України. Відразу 3 кримінальні провадження за ч. 2 ст. 345, ч. 3 ст. 157 і ч. 4 ст. 296 відкриті за фактом нападу на виборчу дільницю в с. Майське Синельниківського району.

За всіма фактами проводяться перевірки.

Нагадаємо, 29 жовтня близько 18:30 на виборчу ділянку в с. Майське Синельниківського району Дніпропетровської області зайшло 15-20 невідомих осіб, які побили в приміщенні вікна і пошкодили майно.

В результаті успішної реалізації оперативного плану "Перехоплення" поліція затримала 24 напали на виборчу дільницю.