ua en ru

Місцеві вибори в Донецькій області охороняє спецназ поліції, - Аброськін

Місцеві вибори в Донецькій області охороняє спецназ поліції, - Аброськін Фото: глава поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін

Крім того, поліцію в трьох районах перевели на посилений варіант несення служби

В Донецькій області поліцейський спецназ додатково забезпечує правопорядок в населених пунктах, де проходять місцеві вибори. Про це у Facebook повідомив начальник обласної поліції В'ячеслав Аброськін.

"Для забезпечення правопорядку під час виборчого процесу в деяких населених пунктах Слов'янського, Бахмутського і Костянтинівського районів перевів особовий склад зазначених територіальних підрозділів на посилений варіант несення служби. З Маріуполя в ці населені пункти для посилення охорони громадського порядку та недопущення будь-яких спроб дестабілізації ситуації відряджено підрозділ спецназу поліції", - повідомив Аброськін.

Сьогодні на Донеччині відбуваються голосування на перших місцевих виборах в об'єднаних територіальних громадах в Миколаївці Слів'куп'янського району, Соледарі та Іллінівці Костянтинівського району. Деякі "гарячі голови"-кандидати в депутати місцевих рад планують свої "вирішальні битви", як в останній раз у житті. Задля забезпечення правопорядку під час виборчого процесу в деяких населених пунктах Слів'куп'янського, Бахмутського та Костянтинівського районів перевів особовий склад зазначених територіальних підрозділів на посилення варіант несення служби. З Маріуполя в ці населені пункти для посилення охорони громадського порядку і недопущення будь-яких спроб дестабілізації ситуації відряджений підрозділ спецпризначення поліції Донеччини. Не рекомендував би цим "гарячим головам" вчиняти протизаконні дії щодо зриву виборчого процесу та дестабілізації ситуації в регіоні.

Опубліковано Vyacheslav Abroskin 17 грудня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ході місцевих виборів у трьох селах вирішили видавати бюлетені без паспортів.