ua en ru

Місцеві вибори: в БПП заявили про перемогу 28 кандидатів на виборах глав ОТГ

Місцеві вибори: в БПП заявили про перемогу 28 кандидатів на виборах глав ОТГ Фото: Сергій Березенко (РБК-Україна)

Кандидати перемогли в Миколаївській області, Полтавській і Дніпропетровській областях

У партії "Блок Петра Порошенко" (БПП) заявили про перемогу 28 кандидатів від партії на виборах глав об'єднаних територіальних громад (ОТГ). Про це заявив народний депутат від БПП Сергій Березенко, передає прес-служба партії.

Так, за словами Березенко, представники БПП здобули перемогу на виборах глав в 28 ОТГ. Згідно з даними підрахунку голосів від партійних штабів, кандидати від БПП очолять 3 міських, 5 селищних та 20 сільських ОТГ.

Відзначається, що кандидати від БПП очолять 7 територіальних громад в Миколаївській області, 6 громад в Полтавській і ще 3 - в Дніпропетровській області.

"17 кандидатів з 28 були висунуті партією, 4 це були члени партії-самовисуванці і 7 - самовисуванці за підтримки партії", - резюмував Березенко.

У прес-службі також повідомили результати інших політ сил. Зокрема, за даними БПП, ВО "Батьківщина" перемогла в 4 ОТГ, "Радикальна партія" - 2 ОТГ, "За конкретні справи" - 2 ОТГ, "Аграрна партія" - 1 ОТГ, "УКРОП" - 1 ОТГ і "Відродження "- 1 ОТГ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ході місцевих виборів в Україні в об'єднані територіальні громади протягом 24 грудня 2017 року поліція зареєструвала всього 73 правопорушення.