ua en ru

Місцеві вибори: "Батьківщина" перемогла у 201 ОТГ

Місцеві вибори: "Батьківщина" перемогла у 201 ОТГ Фото - Уніан

Від "Батьківщини" обрано 903 депутати місцевих рад

"Батьківщина" здобула перемогу на місцевих виборах у 201 об’єднаній територіальній громаді (ОТГ), які відбулись 29 жовтня. Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини" з посиланням на дані Центральної виборчої комісії на її офіційному сайті.

Так, за офіційними підрахунками ЦВК, від політичної сили Юлії Тимошенко обрано 903 депутати місцевих рад, що становить 20,56% від усіх обраних депутатів і 28,56% від депутатів, висунутих політичними партіями.

БПП посідає друге місце. Від нього обрано 642 депутати, що становить 14,61% від усіх обраних і 20,3% від депутатів, висунутих політичними партіями.

Місцеві вибори: "Батьківщина" перемогла у 201 ОТГ

"Таким чином, ці місцеві вибори продемонстрували справжню підтримку та довіру народу до партії "Батьківщина". Це найточніше соціологічне дослідження електоральних настроїв виборців напередодні наступних президентських і парламентських виборів", - переконані у "Батьківщині".

Результати також демонструють наявність розгалуженої партійної структури та авторитетних лідерів на місцях, зазначили у прес-службі.