ua en ru

Місця самозахоплень ніколи не будуть узаконені, - голова Ради міністрів АР Крим В.Джарти

Голова Ради міністрів АР Крим Василь Джарти в інтерв'ю "5 каналу" заявив, що місця самозахоплень кримської землі ніколи не будуть узаконені, та зазначив, що Україна правова держава, а тому закон один для всіх і кримські-татари не виключення, а тому для виділення землі треба звертатись до влади.
"Ніколи не буде узаконено місця самозахоплень. Потрібно одночасно вирішувати з владою виділення землі, в рамках чинного законодавства та звільнення самозахоплень. Ми повинні з обох сторін, влада та представники кримсько-татарського народу йти на зближення - це найголовніше", - заявивши прем'єр Криму.
"Ми дуже багато зробили, як влада, так і я, для вирішення кримсько-татарських проблем. І безумовно, я відчуваю сьогодні те, що більша частина представників кримсько-татарського народу оцінюють позитивно роботу влади у вирішенні їх життєво важливих соціальних питань. Я публічно сказав, що депортація - це злочин, який не має часових меж. Але сьогодні ми живемо в правовій державі, сьогодні закон повинен бути один для всіх і кримські-татари не виняток. Я хочу відзначити, щоб мене вони почули - влада у відповіді за все, що відбувається, у тому числі і за беззаконня яке відбувається з боку кримсько-татарського народу", - зауважив В.Джарти.