ua en ru

МЕРТ звільнило Бондика з посади директора "Укрхімтрансаміак"

МЕРТ звільнило Бондика з посади директора "Укрхімтрансаміак" Фото: Віктор Бондик

Рішення прийнято з причини систематичних порушень контракту та законодавства

Міністерство економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ) звільнило Віктора Бондика з посади директора держпідприємства "Укрхімтрансаміак". Про це повідомляє прес-служба відомства.

Згідно з повідомленням, Бондик звільнений за порушення законодавства та недотримання контракту, а також за невиконання вимог Держфінінспекції.

До проведення конкурсу на заміщення посади, обов'язки директора виконуватиме заступник Бондика.

УДП "Укрхімтрансаміак" - один з найбільших транспортувальників аміаку в СНД. Рідкий аміак використовують у виробництві мінеральних добрив - селітри і карбаміду, фармакології, а також їм заправляють величезні холодильні установки у всіх галузях промисловості.


Унікальний за своїми технічними рішеннями і призначенням об'єкт транспортує хімічну речовину - рідкий аміак - на експорт в країни Європи, Азії та американського континенту. Підприємство створено в 2001 році шляхом об'єднання відомих транзитерів аміаку Придніпровського ДУ, Миколаївського ДУ "Трансаміак" і УДЗЕП "Укрзовнішхімпром", з метою цілісного промислового комплексу, який забезпечує ефективне функціонування системи транспортування аміаку.

Як повідомлялося, МЕРТ початок підготовку агентів ProZorro для регіонів.