ua en ru

У МЕРТ очікують, що через 2 роки ринок мобільних платежів складе 600 млн доларів

У МЕРТ очікують, що через 2 роки ринок мобільних платежів складе 600 млн доларів Фото: МЕРТ (РБК-Україна)

Розраховуватися за товари і послуги з мобільного телефону будуть 7,8 млн абонентів

У Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України (МЕРТ) очікують, що через 2 роки ринок мобільних платежів складе 600 млн доларів. Про це повідомила прес-служба МЕРТ в Facebook.

"В Україні з'явиться ринок мобільних платежів. Це означає, що українці зможуть використовувати рахунок на своєму мобільному телефоні в якості альтернативи готівки і карті. Можна буде здійснювати грошові перекази, оплачувати товари і послуги по телефону", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, ринку мобільних платежів в Україні заважали деякі законодавчі норми, які були зняті Кабміном разом з прийняттям відповідної постанови.

"Через два роки після запровадження технології, ринок мобільних платежів складе 600 млн доларів, а розраховуватися за товари і послуги з мобільного телефону 7,8 млн абонентів", - резюмували в МЕРТ.

В Україні з'явиться ринок мобільних платежів. Це означає, що українці зможуть використовувати рахунок на своєму мобільно...

Опубліковано Міністерство економічного розвитку і торгівлі України 5 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України зняв обмеження, які стримували можливості розрахунків за допомогою мобільного телефону.