ua en ru

Мерія уточнила, що вчора в Донецьку через обстріл загинуло 3 мирних жителя, ще 4 поранено

Мерія Донецька уточнила, що вчора, 10 жовтня, в Донецьку через обстріли загинуло троє мирних жителів, ще чотири отримали поранення.

Мерія Донецька уточнила, що вчора, 10 жовтня, в Донецьку через обстріли загинуло троє мирних жителів, ще чотири отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-служби мерії.

"В результаті військових дій в Донецьку 10 жовтня загинуло три мирних жителя, ще 4 людини отримали поранення і знаходяться в медичних установах", - йдеться в повідомленні.

При цьому в ніч з 10 на 11 жовтня не припинялися обстріл Куйбишевського району. "Через попадання снарядів і пожеж, виникли після цього, пошкоджено приватні житлові будинки за такими адресами: вулиця Єршова 22б, вул. Ковалько 75 та вул. Автострадная 48", - повідомляє мерія.

Станом на 9:30 11 жовтня повідомлення про події в районах не надходять. Комунальні служби працюють у штатному режимі.

У Куйбишевському, а також частині Ленінського, Петровського та Кіровського районів через пошкодження наливної водоводу "КП "Компанія "Вода Донбасу" спостерігаються перебої з водопостачанням. За словами мерії, фахівці роблять все можливе, щоб вода подавалася споживачам у повному обсязі у вечірні години.

Нагадаємо, вчора мерія повідомляла про двох загиблих в результаті обстрілу.