ua en ru

Мерія Харкова допоможе евакуюватися жителям районів, які під постійними обстрілами

Мерія Харкова допоможе евакуюватися жителям районів, які під постійними обстрілами Фото: наслідки обстрілів військами РФ у Харкові (УНІАН)

У Харкові жителів районів, які знаходяться під постійними ворожими обстрілами, просять евакуюватися. Мерія обіцяє допомогу в організації переїзду та поселенням.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Харківської міської ради.

Так, мер Харкова Ігор Терехов закликає виїхати жителів Північної Салтівки, П'ятихаток та інших найгарячіших районів, по яких постійно б'ють війська РФ.

"Так, це нелегко, але ми готові вас евакуювати. Дуже прошу, прийміть рішення зберегти своє життя. Ми вас вивеземо і поселимо в нормальні умови", - сказав градоначальник.

Також Терехов зазначив, відвідавши один з інтернатів, куди евакуюють харків'ян з гарячих точок, що міські служби створили для розміщених тут нормальні умови проживання.

Мер додав, що рашисти продовжують жорстоко обстрілювати житлові райони Харкова. Зокрема, в четвер були зруйновані два ринки. Тому громадянам не слід без необхідності залишати укриття, бомбосховища та станції метрополітену.