ua en ru

Mercedes-Benz створив дошку для серфінгу Mercedes-Benz Silver Arrow of the Seas

Mercedes-Benz вже давно підкорив всі дороги світу, а тепер взявся за моря і океани. Дизайнери бренду об'єдналися з професійним серфером Гаретом Макнамара для створення дошки для серфінгу Mercedes-Benz Silver Arrow of the Seas.

Дизайнери бренду Mercedes-Benz об'єдналися з професійним серфером Гаретом Макнамара для створення дошки для серфінгу Mercedes-Benz Silver Arrow of the Seas.

Дошка виготовлена всього в чотирьох примірниках. Назва цього прекрасного у всіх відносинах предмета перегукується з назвою знаменитої гоночної моделі Mercedes-Benz Silver Arrow. Дошка виконана в чорно-сірій кольоровій гамі і виглядає дуже футуристично. Тут все "заточене" під стиль катання Гарретта Макнамара, який потрапив у Книгу рекордів Гіннесса за підкорення 23-метрової хвилі біля узбережжя португальського містечка Назаре.

В Silver Arrow of the Seas навіть вбудована система дистанційного вимірювання, яка повинна сприяти поліпшенню серферських навичок Гарретта. До того як Макнамара почав підкорювати на Silver Arrow of the Seas хвилі Атлантичного океану в Назаре, дошку неодноразово тестували, в тому числі і в аеродинамічних трубах.

Mercedes-Benz створив дошку для серфінгу Mercedes-Benz Silver Arrow of the Seas Mercedes-Benz створив дошку для серфінгу Mercedes-Benz Silver Arrow of the Seas Mercedes-Benz створив дошку для серфінгу Mercedes-Benz Silver Arrow of the Seas