ua en ru

Мера Запоріжжя Сіна допитали в прокуратурі

Мера Запоріжжя Сіна допитали в прокуратурі

Мер Запоріжжя Олександр Сін сьогодні, 4 березня, був допитаний у прокуратурі як обвинувачений у грубому порушенні законодавства про працю. Про це повідомила глава прес-служби прокуратури Запорізької області Маріанна Піскунова.

"Мер разом із захисником ознайомився з матеріалами обвинувачення, а також давав свідчення. Провину не визнають, позиція буде перевірятися в ході подальшого розслідування", - заявила Піскунова.

Також глава прес-служби прокуратури повідомила, що співробітники прокуратури внесли подання до Орджонікідзевського райсуду про обрання запобіжного заходу у вигляді застави - двадцять неоподатковуваних мінімумів.

Нагадаємо, слідчий прокуратури Запорізької області в середу, 25 лютого, повідомив меру Запоріжжя про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 172 КК України (грубе порушення законодавства про працю). Раніше прокурор Запорізької області Олександр Шацький заявляв, що мер Запоріжжя Олександр Сін ухиляється від повісток міліції і прокуратури.