ua en ru

У мера Запоріжжя з'явився новий заступник

Бородай олексій став заступником міського голови Запоріжжя з питань діяльності виконавчих органів. За відповідні рішення проголосували 73 депутата міської ради із 76 присутніх, передає кореспондент РБК-Україна
З 17 березня 2015 року Олексій Бородай офіційно вступить на посаду заступника міського голови Запоріжжя з питань діяльності виконавчих органів.

Також депутати міськради підтримали внесення змін в структуру виконавчих органів міської ради. Так, департамент житлово-комунального господарства забрали з підпорядкування першого заступника міського голови Дмитра Свіркіна і віддали в підпорядкування Олексія Бородая.

Через три місяці, з 19 червня 2015 року, Бородай очолить департамент ЖКГ. Його посада буде називатися "заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - директор департаменту житлово-комунального господарства".

Бородай з червня 2014 року очолював районну адміністрацію Запорізької міської ради по Шевченківському району. До цього новий заступник міського голови працював заступником департаменту ЖКГ.