ua en ru

Мер Нью-Йорка обговорив з Трампом мусульман та ЛГБТ-спільноти

Мер Нью-Йорка обговорив з Трампом мусульман та ЛГБТ-спільноти Фото: Дональд Трамп

Білл де Блазіо провів зустріч з Трампом

Обраний президент США Дональд Трамп обговорив з мером Нью-Йорка Біллом де Блазіо питання регуляції найбільших банків США і бірж, штаб-квартири яких розташовані на Уолл-Стріт, зменшення податків, будівництво інфраструктури і захист прав мігрантів, мусульман, жінок та ЛГБТ-спільноти. Про це повідомляє CNN.

Де Блазіо заявив, що зустрічався з Трампом, щоб вирішити гострі соціальні питання. Він дав зрозуміти, що уряд міста зробить все можливе, щоб захистити права мігрантів, мусульман, ЛГБТ-спільноти, жінок і всіх тих, хто побоюється, що їх права будуть порушені.

Зазначимо, в рамках своєї передвиборчої кампанії Трамп заявляв, що в першу чергу, вишле близько 2-3 мільйонів нелегальних мігрантів, які мають кримінальну історію. Крім того, він говорив, що планує тимчасово заборонити в'їзд до США мусульманам, щоб запобігти можливості попадання туди членів терористичних організацій з метою проведення терактів.

Нагадаємо, вибори президента у США пройшли 8 листопада. Переможцем став кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп.