ua en ru

У Мелітополі в ході конфлікту водій прострілив ногу пішоходу

У Мелітополі в ході конфлікту водій прострілив ногу пішоходу Фото: у Мелітополі водій вистрілив у пішохода

Потерпілий запам'ятав номер автомобіля стрілка

У Мелітополі Запорізької області увечері 12 липня в ході конфлікту водій прострілив ногу пішоходу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Запорізькій області.

"12 липня 2015 року в 23 години до чергової частини Мелітопольського МВ ГУМВС України в Запорізькій області надійшло повідомлення з міської лікарні. Туди з вогнепальним пораненням лівої ноги звернувся 27-річний місцевий житель. В лікарню виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці опитали потерпілого і встановили, що невідомий водій в ході виниклого конфлікту двічі вистрілив у нього з травматичного пістолета. Потерпілий запам'ятав номер авто, який і надав міліціонерам.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 КК України (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь приготованого для нанесення тілесних ушкоджень"). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Зараз правоохоронці встановлюють місцезнаходження правопорушника 1984 року народження.

Нагадаємо, в Києві чоловік відкрив стрілянину з-за зауваження про неправильну парковку.