ua en ru

У Мексиці вибухнув нафтопровід, є загиблий

У Мексиці вибухнув нафтопровід, є загиблий Фото: вибух (flickr.com/nasertamimi)

П'ять осіб отримали поранення

У мексиканському штаті Веракрус 19 серпня з-за вибуху на нафтопроводі щонайменше загинула одна людина, ще п'ятеро отримали поранення. Про це повідомляє Xinhua з посиланням на офіційні особи.

"Вибух прогримів близько 07:30, коли зловмисники спробували вкрасти нафту з трубопроводу, прокладеного з містечка Минатитлан в столиці країни - Мехіко", - йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що в результаті вибуху одна людина загинула, ще дві жінки і троє чоловіків були доставлені в лікарню з опіками.

"Вибух спричинив пожежу і стовп густого чорного диму, а також став причиною евакуації жителів у районі Запоапан, де інцидент стався, а також студентів розташованого неподалік Технологічного університету Центрального Веракруса", - сказано в повідомленні.

Зазначено, що мексиканська державна нафтова компанія Pemex повідомила, що пожежу вдалося взяти під контроль опівдні після того, як розлите паливо згоріло.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що близько 35 тисяч барелів нафти витекло в море у спільного родовища Кувейту і Саудівської Аравії в Перській затоці.