ua en ru

екка обустроит 200 парков накануне Ид аль-Фитр

Муніципальна влада священного міста Мекка почала підготовку 193 садів, парків та алей до прийому мешканців міста та його гостей в світлий Ід аль-Фітр.

Муніципальна влада священного міста Мекка почала підготовку 193 садів, парків та алей до прийому мешканців міста та його гостей в світлий Ід аль-Фітр, повідомляє видання al-Arabiya.

Міська влада облаштовує територію, а саме забезпечує водопостачання і встановлює нові лавки. Також міські комунальники саджають нові дерева, обрізають до потрібного розміру старі, облаштовують дитячі майданчики і взагалі територію. Парки, які готують до Ід аль-Фітр, займають площу 70 тис. м ², на якій розташовані 286 дитячих майданчиків.

У місті є чимало футбольних волейбольних, тенісних майданчиків, які були проінспектовані на предмет готовності приймати людей в Ід аль-Фітр. Варто відзначити, що міська влада проявляє надзвичайну турботу про красу священного міста. У Мецці налічується більше 226 тис. дерев, серед яких понад 14 тис. пальм, 221 джерело води, яка прокачується по місту за допомогою 387 різних типів і розмірів насосів.