ua en ru

"Мегаполіс-Україна" оголошує про зміну назви на TEDIS Ukraine

Торгова компанія "Мегаполіс-Україна" починає новий етап розвитку компанії з масштабного ребрендингу і оголошує про зміну назви на ТОВ "ТЕДІС УКРАЇНА". Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

Наголошується, що рішення про ребрендинг було прийнято внаслідок системних структурних змін, які відбуваються в компанії протягом останнього року. Ребрендинг – це фінальний етап проведених змін, який займе декілька місяців. 24 травня 2016 було зареєстровано нову назву компанії в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємств і громадських формувань.

В основу нової назви TEDIS Ukraine лягла абревіатура з п'яти слів, що відображають суть діяльності компанії Total, Efficiency, Distribution, Innovation, Service. За даними прес-служби, перейменування не спричинить за собою інших системних змін.

"Компанія бачить свою місію в розвитку ефективної, прозорої дистрибуції і в забезпеченні максимальної повноти і дисципліни податкових надходжень у бюджет країни. Ми продовжуємо свою роботу з тим, щоб залишатися найбільшим платником податків країни і одним з кращих роботодавців для розвитку лідерства, новаторства і підприємницьких якостей. TEDIS Ukraine буде продовжувати інвестувати у власний персонал, оптимізацію внутрішніх бізнес-процесів, підтримку клієнтських сервісів на найвищому рівні", - повідомили в компанії.