ua en ru

Медведєв скасував заборону на польоти чартерних рейсів в Туреччину

Медведєв скасував заборону на польоти чартерних рейсів в Туреччину Фото: прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв

Вчора прес-секретар Медведєва заявляла, що говорити про відновлення польотів чартерів в Туреччину передчасно

Прем'єр-міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв підписав постанову про скасування заборони на польоти чартерних рейсів в Туреччину. Відповідна постанова розміщена на сайті уряду РФ.

"Вжити додаткових заходів, спрямованих на забезпечення транспортної (авіаційної) безпеки при здійсненні регулярного повітряного сполучення з Турецькою Республікою...Рекомендувати авіаперевізникам, що здійснюють чартерні повітряні перевезення між Російською Федерацією і Турецькою Республікою, забезпечити прийняття додаткових заходів, спрямованих на забезпечення авіаційної безпеки при здійсненні таких перевезень", - йдеться в тексті постанови.


Нагадаємо, вчора "РИА Новости" з посиланням на джерело в Росавіації вже собщали, що Російська Федерація зняла обмеження на чартерні перевезення до Туреччини. Разом з тим, цю інформацію спростувала прес-секретар Медведєва, заявивши, що говорити про відновлення польотів чартерів в Туреччину передчасно. Вона також зазначила, що відповідний законопроект внесено на розгляд уряду, але Медведєв його не підписав.