ua en ru

Медведчук прокоментував політику Гройсмана на посаді прем'єра

Лідер "Громадського руху" Український вибір" Віктор Медведчук звинуватив політику прем'єр-міністра Володимира Гройсмана. Про це йдеться у блозі Медведчука.

"Економіка, що агонізує, закриті підприємства, безробіття, що росте не по днях, а по годинах, злидні, безправ'я і безвихідь ― така реальна ситуація в країні. Відсутність реформ бачать пересічні громадяни, але відмовляються помічати чиновники-"реформатори", як і їх західні спонсори — міжнародні лихварі. Втім, не так давно експерти МВФ все ж були змушені визнати факт тотального зубожіння українців, нашу країну за рівнем ВВП на душу населення обігнав навіть Гондурас", - заявив Медведчук.

За його словами, команда Гройсмана — "гідні продовжувачі справи Яценюка ― намагаються перетворити в руїни економіку нашої країни".

"Вони діють в кращих традиціях "камікадзе": підвищують тарифи, називаючи це реформами, підсилюють фіскальний гніт, називаючи це дерегуляцією, заганяють у "тінь" або на корені знищують малий і середній бізнес. На те, щоб створювати, будувати нове, у влади не вистачає вміння", - резюмував він.