ua en ru

Медзаклади України задовільно підготувалися до проведення Євро-2012, - головний санлікар

У тих регіонах України, де проходитиме Чемпіонат Європи з футболу в 2012 році, медична галузь задовільно підготувалися до його проведення. Про це на сьогоднішній прес-конференції завив головний державний санітарний лікар України, голова Державної санітарно-епідеміологічної служби (СЕС) Анатолій Пономаренко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Нас перевіряли - було декілька місій ВООЗ (Всесвітня організація охорони здоров'я) для перевірки за цей час... і визнано: рівень підготовки медичної галузі, зокрема по тому напряму, який я очолюю в державі, що наша підготовка заслуговує на задовільну оцінку", - сказав Пономаренко

Він підкреслив, що на високому рівні можливістю надання меддопомозі забезпечені вокзали і аеропорти. Також в медустановах регіонів, де пройде Євро-2012, в достатній кількості зарезервовані ліжка для хворих різних рівнів захворювання і ступенів надання меддопомоги.

Нагадаємо, віце-прем'єр-міністр, міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова раніше заявила, що всі учасники і гості Євро-2012 будуть забезпечені належною медичною допомогою.